Ik ben Simone Postma, open, zacht, sensitief en inlevend. Samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik op een leuke plek in de Maaspoort in Den Bosch.


Yoga, meditatie en mindfulness zijn al een lange tijd verweven in mijn leven. Hierdoor heb ik zelf mogen ervaren wat de uitwerking voor mij is: rustmomenten in een drukke week. Even niks moeten en het hoofd leegmaken. Het heeft mij door de jaren heen meer balans gegeven in het dagelijks leven, meer energie, zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ik merkte dat mijn kracht ligt in het aanvoelen en zien van kinderen. Aanvoelen en zien wat een kind echt bedoelt en wat een kind nodig heeft om te kunnen leren, om zich fijner te voelen en zich positief te kunnen ontwikkelen. Ik wilde mijn krachten, in combinatie met mijn yoga-, en mindfulnesservaringen, gaan in zetten om kinderen te laten groeien en heb daarin mijn hart gevolgd.

In mijn logo Aandacht & Kracht komt alles samen. Het hart staat voor mijn liefdevolle bejegening maar ook voor hartenkracht van het kind. Hartenkracht betekent de wilskracht van het hart, je hart volgen en verbinding maken. Ik wil kinderen meegeven om te leren te luisteren naar en te vertrouwen op hun hart. Het hart bestaat uit stukjes stenen die met aandacht in de hartenvorm zijn gelegd. Elk hart is uniek en bestaat weer uit andere stukjes. En je bent helemaal goed zoals je bent! De stenen samen vormen een krachtig hart. Ik hoop dat ik kinderen hun krachten mag laten ontdekken tijdens de lessen.

Opleidingen en bijschollingen

  • Opleiding Mindfulness en Meditatie met kinderen- opleidingscentrum Arterre
  • Opleiding Kinderyoga - opleidingscentrum Arterre
  • Bijscholing Yoga voor hoogsensitieve kinderen en Yoga bij hyperactiviteit- opleidingscentrum Arterre
  • Opleiding Hartfocus, Heartfulness en HearthfulCoaching met kinderen- opleidingscentrum Arterre

(Deze opleidingen en bijscholing zijn erkend en geaccrediteerd door het BATC, LVNG, VBAG, NVST en VYN)